Moje společnost sídlí mimo Českou republiku – co je potřeba k registraci v Makru Cash and Carry?

Změněno dne Čt, 13 Červen v 4:52 ODPOLEDNE


V případě, že podnikáte v zahraničí, lze Vaši registraci zřídit pouze osobně v oddělení Služby zákazníkům v některém z našich velkoobchodních středisek. Abychom Vás mohli zaregistrovat, připravte si, prosím, doklad o existenci a aktivním podnikání, popř. akceptovatelnou alternativu. Pokud ve státě, v němž podnikáte, takový dokument nevydávají, a z důvodu jazykové bariéry, přeloženou do českého jazyka a notářsky ověřenou.

V případě, že provozujete svobodné podnikání bez IČ lze Vaši registraci zřídit pouze osobně na pultu služeb zákazníkům v některém z našich velkoobchodních středisek.

Všechny subjekty, které NEJSOU uvedené v registru živnostenského podnikání, nebo nejsou uvedené v obchodním rejstříku, předloží občanský nebo jiný průkaz totožnosti a potvrzení o registraci právního subjektu prokazující jeho existenci a aktivní podnikání (ne starší než 3 měsíce); např. osvědčení o zápisu do advokátní, lékařské komory, nebo přihlášku k daňové registraci mladší jednoho roku nebo poslední přiznání k dani z příjmu, příp. doklad o přihlášení zaměstnanců k platbám sociálního a zdravotního pojištění apod.)


Pomohla Vám tato odpověď? Dejte nám palec nahoru nebo palec dolů ať víme, že tuto odpověď máme lépe připravit. Vaše podněty nám také můžete zaslat na info@makro.cz. 

Byl tento článek užitečný?

To je skvělé!

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Je ním líto, že jsme vám nepomohli

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Dejte nám vědět, jak můžeme tento článek vylepšit!

Vyberte alespoň jeden důvod
Je požadována verifikace pomocí CAPTCHA.

Zpětná vazba odeslána

Oceňujeme vaši snahu a pokusíme se článek opravit